Vakanties 2019

Vakantie Loes:
Woensdag 23 oktober t/m zaterdag 26 oktober.

Tijdens een vakantieperiode is de kapsalon gewoon geopend.
Echter zijn er wel aangepaste openingstijden:
Dinsdag t/m vrijdag 8.30 – 17.30 uur
Zaterdag 8.00 t/m 14.00 uur.

De koopavond van 25 oktober komt te vervallen.

DualSenses nieuwe verzorgingslijn van Goldwell

Fantastische verzorging en directe oplossingen voor elk haartype.
De verbeterde FadeStopFormula is toegevoegd aan bijna alle shampoos en zorgt voor uitzonderlijk minder kleurverlies tijdens het wassen.
Nu bij ons verkrijgbaar.

Nieuwe styling lijn Goldwell

Goldwell heeft zijn styling producten vernieuwd en verbeterd.
Productspecifieke stylingpolymeren en bamboeproteïnen creëren elke gewenste look en zorgen voor een natuurlijke stijl met flexibele versteviging.
Een nieuw, uniek elastomeer en een UV-Filter in alle producten helpen het haar te beschermen tegen vroegtijdig kleurverlies, haarbeschadiging door hittestyling en UV-licht. Het haaroppervlak wordt geëgaliseerd, waardoor het haar een natuurlijke glans krijgt.
Alle producten van de nieuwe Goldwell StyleSign zijn bij ons verkrijgbaar, voor meer informatie kunt u terecht op onze site bij Producten – Styling.

Goldwell Cool Blonde

Bekijk hier de video van Goldwell Cool Blonde Collection 2016.

1 Jarig bestaan

Trots zijn wij dat we 28 oktober 1 jaar geopend zijn. En wie jarig is trakteert. De gehele maand november krijgt u bij een bezoek aan onze salon een kortingsbon van 20% op onze stylings-en verzorgingslijn voor thuisgebruik.
Kortingsbon_geendatum

Goldwell D!srupt

Goldwell show Colorzoom 2015

Zondag 1 februari hebben we de Colorzoom 2015 show van Goldwell bezocht.
Ook dit jaar weer zeer mooie en inspirerende kapsels gezien.

De trend van 2015: Traditional Rebels.

Elementen uit het verleden een nieuwe toekomst bieden door ze een nieuwe twist te geven. Haarkleuren die de mode volgen met een nieuw elegant palet: schitterende, monochrome kleuren, onderbroken door banden van diep verzadigde en sterk gepigmenteerde nuances, die reiken van warme tot koele, neutrale tinten.

 

peruaan2 peruaan1

paars1 paars2

pluisje1 pluisje2

dutch_hair1 negerin1

aktie3 aktie1

actie2 man1

Problemen met telefoonaansluiting

Helaas worden wij nog regelmatig gehinderd door problemen met onze telecomprovider. Wij zijn dan slecht bereikbaar. Indien wij tijdens openingstijden niet opnemen, of u krijgt een voicemail, spreek deze dan niet in, maar bel ons op 0638469682. Dit nummer is altijd bereikbaar tijdens openingstijden.

Nieuw telefoon nummer 072-5315991

De problemen met ons vaste nummer zijn opgelost, vanaf nu zijn wij bereikbaar op telefoonnummer 072-5315991

Chantal & Loes in bedrijf belicht

Chantalle_loes

HEILOO – De twee allround kapsters van Chantal & Loes Kappers heb­ben hun sporen in het vak breeduit verdiend. Loes, getogen in Heiloo, heeft met dertig jaar ervaring in verschillende zaken gewerkt. Chantal komt uit Limmen en zit al weer 17 jaar in het kappersvak .

Samen hebben ze alle stijlen, knip- en kleurtechnieken die in die jaren de revue zijn gepasseerd in hun vingers. Na 14 jaar te hebben samenge­werkt, nemen ze samen de stap naar zelfstandigheid; hun eerste eigen zaak! Afgelopen zaterdag opende Chantal & Loes Kappers feestelijk haar deuren. Onder een drankje en een hapje toostten ze samen met de geno­digden op een mooie toekomst.

„Een nieuwe uitdaging! Spannend, maar we hebben er enorm veel zin in!” vertellen Chantal en Loes enthousiast. Het winkelpand, op de hoek Heerenweg en Zevenhuizenlaan waar voorheen het kledingzaakje Once Again gevestigd was, is door de dames omgetoverd tot een eigentijdse kapsalon. Het interieur is licht en heeft door de accenten van steigerhout een natuurlijke en rustige uitstraling. De centrale ligging -met drie par­keerplaatsen voor de deur- maakt dat de salon voor iedereen en vanuit elke richting gemakkelijk bereikbaar is.

Chantal: „We willen vooral laagdrempelig en toegankelijk zijn; we zijn er voor jong en oud, dames en heren!” Chantal & Loes Kappers hanteert dan ook uiterst betaalbare tarieven. Degenen die Chantal en Loes al ken­nen, weten wat ze daarvoor verwachten kunnen: altijd vriendelijk en gast­vrij, enthousiast en gezellig volop persoonlijke aandacht en bovenal vak­manschap.

Een afspraak is zo gemaakt met de online afspraakservice kun je de agenda’s van Loes en Chantal inzien en op het gewenste tijdstip een knip-en/of kleurbehandeling inplannen. Met de zekerheid dat je weet door wie je geholpen wordt.

Maar bellen mag ook altijd! Chantal & Loes Kappers is van dinsdag tot en met zaterdag geopend; op vrijdagavond tot 21.00 uur. Handig voor wie doordeweeks overdag werkt. Ieder mens is anders. En dat voelen beide kapsters haarfijn aan.

Voor iedere knipbeurt en/of kleurbehandeling worden de wensen van de klant doorgesproken en wordt aan de hand van een goed advies in samenspraak bepaald, welke coupe iemands persoonlijkheid het beste tot zijn recht doet komen. „Een kapsel waarmee de klant blij onze kapsalon uitloopt en dat ook thuis goed en gemakkelijk in model te brengen is.”

Chantal & Loes Kappers werkt met de productlijn van haarverzorging-merk Goldwell, exclusief in kapsalons verkrijgbaar. „Goldwell levert betrouwbare producten, waar we al jaren goede ervaring mee hebben; zowel de styling-, kleur- als de verzorgingsproducten ervan. Door nieu­we kleurtechnieken is bijvoorbeeld een heel natuurlijk effect mogelijk” Nieuwsgierig? Kom langs en proef de ongedwongen sfeer!