Chantal & Loes in bedrijf belicht

Chantalle_loes

HEILOO – De twee allround kapsters van Chantal & Loes Kappers heb­ben hun sporen in het vak breeduit verdiend. Loes, getogen in Heiloo, heeft met dertig jaar ervaring in verschillende zaken gewerkt. Chantal komt uit Limmen en zit al weer 17 jaar in het kappersvak .

Samen hebben ze alle stijlen, knip- en kleurtechnieken die in die jaren de revue zijn gepasseerd in hun vingers. Na 14 jaar te hebben samenge­werkt, nemen ze samen de stap naar zelfstandigheid; hun eerste eigen zaak! Afgelopen zaterdag opende Chantal & Loes Kappers feestelijk haar deuren. Onder een drankje en een hapje toostten ze samen met de geno­digden op een mooie toekomst.

„Een nieuwe uitdaging! Spannend, maar we hebben er enorm veel zin in!” vertellen Chantal en Loes enthousiast. Het winkelpand, op de hoek Heerenweg en Zevenhuizenlaan waar voorheen het kledingzaakje Once Again gevestigd was, is door de dames omgetoverd tot een eigentijdse kapsalon. Het interieur is licht en heeft door de accenten van steigerhout een natuurlijke en rustige uitstraling. De centrale ligging -met drie par­keerplaatsen voor de deur- maakt dat de salon voor iedereen en vanuit elke richting gemakkelijk bereikbaar is.

Chantal: „We willen vooral laagdrempelig en toegankelijk zijn; we zijn er voor jong en oud, dames en heren!” Chantal & Loes Kappers hanteert dan ook uiterst betaalbare tarieven. Degenen die Chantal en Loes al ken­nen, weten wat ze daarvoor verwachten kunnen: altijd vriendelijk en gast­vrij, enthousiast en gezellig volop persoonlijke aandacht en bovenal vak­manschap.

Een afspraak is zo gemaakt met de online afspraakservice kun je de agenda’s van Loes en Chantal inzien en op het gewenste tijdstip een knip-en/of kleurbehandeling inplannen. Met de zekerheid dat je weet door wie je geholpen wordt.

Maar bellen mag ook altijd! Chantal & Loes Kappers is van dinsdag tot en met zaterdag geopend; op vrijdagavond tot 21.00 uur. Handig voor wie doordeweeks overdag werkt. Ieder mens is anders. En dat voelen beide kapsters haarfijn aan.

Voor iedere knipbeurt en/of kleurbehandeling worden de wensen van de klant doorgesproken en wordt aan de hand van een goed advies in samenspraak bepaald, welke coupe iemands persoonlijkheid het beste tot zijn recht doet komen. „Een kapsel waarmee de klant blij onze kapsalon uitloopt en dat ook thuis goed en gemakkelijk in model te brengen is.”

Chantal & Loes Kappers werkt met de productlijn van haarverzorging-merk Goldwell, exclusief in kapsalons verkrijgbaar. „Goldwell levert betrouwbare producten, waar we al jaren goede ervaring mee hebben; zowel de styling-, kleur- als de verzorgingsproducten ervan. Door nieu­we kleurtechnieken is bijvoorbeeld een heel natuurlijk effect mogelijk” Nieuwsgierig? Kom langs en proef de ongedwongen sfeer!

 

Reageren op dit bericht is niet mogelijk